Hvem er U-noderne

U-noderne er et sangkor i Kolding, der blev stiftet i 2005, bestående af både mænd og kvinder.

Sangkorets mål er at skabe glæde blandt vores publikum. Vores publikum er f.eks. foreninger, institutioner, plejecentre og seniorklubber samt private, som har brug for os til at underholde ved en fest.

Vi optræder gerne for mindre og større forsamlinger, som kan tælle op til 200 personer.

Vi synger nyere og ældre danske og engelske sange. Vi gør en forskel hvor vi kommer, og det fortælles, at publikum er mærket i op til flere dage, hvor de fortsat nynner på vores sange og er påvirket af vores livsglæde. Vores Syng Med Arrangementer er velkendte og publikum elsker at synge med.

Har du brug for os kan du gå ind under menuen "Booking" og læs mere.

Vore egne værter vil, på humoristisk og engageret vis guide publikum gennem arrangementet og skaber fornøjelig sammenhæng til begivenheden

Koret ledes og akkompagneres af korleder Rudi Pedersen, som også leverer musikken på keyboard. Til lidt større arrangementer medbringer vi lydanlæg, så selv de bageste i salen kan høre os.

Ønsker du at blive sponsor til sangkoret U-noderne hører vi gerne fra dig.

hvad tilbyder vi

Vi tager ud og synger, hvor der er behov for sang og glæde. Masser af ældrecentre, handikapinstitutioner og seniorklubber m.v. rundt omkring i trekantområdet har vi besøgt. Også mange foreninger, institutioner, private og virksomheder har sendt bud efter os, så vi kunne give et festligt indslag.

Ofte har vi været "overraskelsen" ved en privat fest, og det er noget, som sætter stemningen helt i vejret.

Som noget nyt kan vi tilbyde et komplet Syng-Med arrangement, hvor koret sørger for alt fra plakater, sanghæfter og musik samt selvfølgelig sang.

Arbejder du i et forsamlingshus eller en forening etc. og kunne det være interessant med en Syng-Med Aften, så tag kontakt til U-noderne.

Vi tager gerne ud og synger og spiller nogle af de sange, man kender. Og vi gør det på en måde, så alle har det både hyggeligt og sjovt.

Vi er ikke Danmarks største kor, men vi sørger for at skabe en aften, der huskes og skaber glæde længe efter.