Arrangementer

Igen og igen...får vi bekræftet, at er der et stort behov for at lade U-Noderne underholde publikum gennem sin sangglæde og udstråling og lade publikum synge med.

U-Noderne & Volkerts Fylke i Kolding og  glæder os til at byde jer velkommen til Spise & Syng Med arrangement på Volkerts Fylke onsdag den 20. marts 2019.
 
Volkerts Fylke er et fantastisk dejligt og hyggligt spisested i smukke og restaurerede omgivelser i de gamle Volkerts Fabrikker i Kolding. 
 
U-noderne synger nyere og ældre danske og engelske sange. Vores Syng Med Arrangementer er velkendte og publikum elsker at synge med.
Korets egne værter vil på humoristisk og engageret vis, guide publikum gennem arrangementet og skaber fornøjelig sammenhæng til begivenheden

Kig ind på Volkerts Fylke hjemmeside www.volkerts.dk og læs mere.

Syng Foråret i møde med U-noderne

Forårets komme fejres med en koncert i samarbejde med Sct. Georg Gilderne i Kolding.

Koncerten foregår søndag den 28. april kl. 15:00 i den hyggelige koncertsal på Godset i Kolding. Billetprisen er 100 kr.

Vi vender snarest tilbage med information om billetbestilling.

Sommerens Syng Med foregår i Bogense

Intet er så smukt og dejligt som en koncert ved vandet i skønne Fynske omgivelser.

Mød op i godt humør på Fiskehuset på havnen i det hyggelige Bogense - bestil bord til en veltilberedt fiskebuffet af friske råvarer - og lad jer underholde og Syng Med sammen med sangkoret U-noderne.

Arrangementet er den lørdag den 8. juni kl 18:00

Årets Store Syng Med Koncert

Så er U-noderne tilbage med Syng Med 2019

Så er vi igen med på Syng Med noderne i 2019 - og vi inviterer et muntert og festglad publikum med til årets store Syng Med koncert i Parkhallen i Kolding fredag den 4. oktober kl 19:00.

Reserver allerede nu datoen.

Billetten til 250 kr. inkluderer koncert og sanghæfter plus en koncertmenu bestående af 3 retter mad med efterfølgende kaffe og småkager.

Billetter kan købes og afhentes fra 1. april 2019 i Viola Pub i Søndergade, Kolding og i Kolding Vinhandel, Låsbybanke 12, Kolding

Julekoncerten 2019

Velkommen til Julekoncerten i samarbejde med Dr. Dorothea teatret

Vi glæder os til at gentage succes'en fra 2018 med at synge Julen ind sammen med jer på den gamle og smukke scene i Dronning Dorothea teatret i Koldings gamle bydel. 

Vi har inviteret julemanden - så mon ikke han får tid til at kigge ind hos os også.

Koncerten finder sted søndag den 15. december kl. 16:00.

Billetter kan bestilles på Dr. Dorothea hjemmeside fra ca. midten af november måned. Følg med på https://dorothea.billetten.dk