Se det kommende U-node arrangement herunder

Vi glæder os til nogle hyggelige timer med Syng Med og god stemning ved vores kommende arrangementer.

Se f.eks. nedenunder arrangementet på Godset i Kolding søndag den 28 april i samarbejde med 3. Sct. Georgsgilde. 

Husk at reservere dagen.

på Gensyn

Se det kommende

Syng Foråret i møde med sangkoret U-noderne

Igen og igen...får vi bekræftet, at der er et behov for og efterspørgsel for at lade U-Noderne underholde publikum med sin sangglæde og udstråling - og lade publikum synge med.

U-Noderne & 3. Sct. Georgsgilde i Kolding inviterer jer til at fejre forårets komme med en koncert på Godset i Kolding søndag den 28. april 2019 kl 15:00. Dørene åbnes kl. 14:00.

U-noderne synger nyere og ældre danske og engelske popsange. Vores Syng Med Arrangementer er velkendte og publikum elsker at synge med. Korets egne værter vil på humoristisk og engageret vis, guide publikum gennem arrangementet og skabe fornøjelig sammenhæng til begivenheden.

Billetprisen vil være 100 kr., og billetter kan købes fra den 15/3 i Liva i Kolding, ved Gildernes Mobilepay 54704 eller ved henvendelse til Gildernes Leif Lind på telf: 3048 8503 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og til John Preben Hansen på telf: 2731 6531 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Billetter kan også købes ved indgangen til Godset.

Hele overskuddet går til humanitært hjælpearbejdesmile

PÅ GENSYN - Vi glæder os

 

Sponsorer

U-Noderne siger tak til alle sponsorer for jeres uundværlige support i 2019.

Videoklip

SparNord Fonden har, som sponsor til U-Noderne, lavet et fantastisk og glad videoklip med U-Noderne fra en af vore øveaftener.