Spisning og Syng-Med sangkoret U-noderne

Igen og igen...får vi bekræftet, at er der et stort behov for at lade U-Noderne underholde publikum gennem sin sangglæde og udstråling og lade publikum synge med.

jul2018U-Noderne & Volkerts Fylke i Kolding og  glæder os til at byde jer velkommen til Spise & Syng Med arrangement på Volkerts Fylke torsdag den 24. Januar 2019.
 
Volkerts Fylke er et fantastisk dejligt og hyggligt spisested i smukke og restaurerede omgivelser i de gamle Volkerts Fabrikker i Kolding. 
 
U-noderne synger nyere og ældre danske og engelske sange. Vores Syng Med Arrangementer er velkendte og publikum elsker at synge med.
Korets egne værter vil på humoristisk og engageret vis, guide publikum gennem arrangementet og skaber fornøjelig sammenhæng til begivenheden

Kig ind på Volkerts Fylke hjemmeside www.volkerts.dk og læs mere.

Aftenens program:
18.00-18.15: Sang
18.15-18.45: Forret
18.45-19.10: Sang
19.10-20.00: Hovedret
20.00: Sang
20.30: Afslutning med Kaffe + sødt

hvem er viU-noderne er et sangkor i Kolding, der blev stiftet i 2005, bestående af både mænd og kvinder.

Sangkorets mål er at skabe glæde blandt vores publikum. Vores publikum er f.eks. foreninger, institutioner, plejecentre og seniorklubber samt private, som har brug for os til at underholde ved en fest.

Vi optræder gerne for mindre og større forsamlinger, som kan tælle op til 200 personer.

Vi synger nyere og ældre danske og engelske sange. Vi gør en forskel hvor vi kommer, og det fortælles, at publikum er mærket i op til flere dage, hvor de fortsat nynner på vores sange og er påvirket af vores livsglæde. Vores Syng Med Arrangementer er velkendte og publikum elsker at synge med.

Har du brug for os kan du gå ind under menuen "Booking" og læs mere.

Vore egne værter vil, på humoristisk og engageret vis guide publikum gennem arrangementet og skaber fornøjelig sammenhæng til begivenheden

Koret ledes og akkompagneres af korleder Rudi Pedersen, som også leverer musikken på keyboard. Til lidt større arrangementer medbringer vi lydanlæg, så selv de bageste i salen kan høre os.

Ønsker du at blive sponsor til sangkoret U-noderne hører vi gerne fra dig.