Spisning og Syng-Med sangkoret U-noderne

Igen og igen...får vi bekræftet, at er der et stort behov for at lade U-Noderne underholde publikum gennem sin sangglæde og udstråling og lade publikum synge med.

jul2018U-Noderne & Volkerts Fylke i Kolding og  glæder os til at byde jer velkommen til Spise & Syng Med arrangement på Volkerts Fylke torsdag den 24. Januar 2019.
 
Volkerts Fylke er et fantastisk dejligt og hyggligt spisested i smukke og restaurerede omgivelser i de gamle Volkerts Fabrikker i Kolding. 
 
U-noderne synger nyere og ældre danske og engelske sange. Vores Syng Med Arrangementer er velkendte og publikum elsker at synge med.
Korets egne værter vil på humoristisk og engageret vis, guide publikum gennem arrangementet og skaber fornøjelig sammenhæng til begivenheden

Kig ind på Volkerts Fylke hjemmeside www.volkerts.dk og læs mere.

Aftenens program:
18.00-18.15: Sang
18.15-18.45: Forret
18.45-19.10: Sang
19.10-20.00: Hovedret
20.00: Sang
20.30: Afslutning med Kaffe + sødt

Vi tager ud og synger, hvor der er behov for sang og glæde. Masser af ældrecentre, handikapinstitutioner og seniorklubber m.v. rundt omkring i trekantområdet har vi besøgt. Også mange foreninger, institutioner, private og virksomheder har sendt bud efter os, så vi kunne give et festligt indslag.

Ofte har vi været "overraskelsen" ved en privat fest, og det er noget, som sætter stemningen helt i vejret.

Som noget nyt kan vi tilbyde et komplet Syng-Med arrangement, hvor koret sørger for alt fra plakater, sanghæfter og musik samt selvfølgelig sang.

Arbejder du i et forsamlingshus eller en forening etc. og kunne det være interessant med en Syng-Med Aften, så tag kontakt til U-noderne.

Vi tager gerne ud og synger og spiller nogle af de sange, man kender. Og vi gør det på en måde, så alle har det både hyggeligt og sjovt.

Vi er ikke Danmarks største kor, men vi sørger for at skabe en aften, der huskes og skaber glæde længe efter.

Gå ind under menuen "Booking" og læs mere.