Spisning og Syng-Med sangkoret U-noderne

Igen og igen...får vi bekræftet, at er der et stort behov for at lade U-Noderne underholde publikum gennem sin sangglæde og udstråling og lade publikum synge med.

jul2018U-Noderne & Volkerts Fylke i Kolding og  glæder os til at byde jer velkommen til Spise & Syng Med arrangement på Volkerts Fylke torsdag den 24. Januar 2019.
 
Volkerts Fylke er et fantastisk dejligt og hyggligt spisested i smukke og restaurerede omgivelser i de gamle Volkerts Fabrikker i Kolding. 
 
U-noderne synger nyere og ældre danske og engelske sange. Vores Syng Med Arrangementer er velkendte og publikum elsker at synge med.
Korets egne værter vil på humoristisk og engageret vis, guide publikum gennem arrangementet og skaber fornøjelig sammenhæng til begivenheden

Kig ind på Volkerts Fylke hjemmeside www.volkerts.dk og læs mere.

Aftenens program:
18.00-18.15: Sang
18.15-18.45: Forret
18.45-19.10: Sang
19.10-20.00: Hovedret
20.00: Sang
20.30: Afslutning med Kaffe + sødt

Rudi PedersenSkal du bruge god underholdning i topklasse, så kontakt U-noderne

Vores publikum er foreninger, institutioner, plejehjem og ældrecentre samt private som har brug for os til at underholde ved en fest. Vi optræder gerne for mindre og større forsamlinger, som kan tælle op til 200 personer.

Er du med i sådant et arbejde og står I og har behov for underholding til jeres kommende arrangagement,  tager vi gerne ud til jer og synger og giver jeres publikum en hyggelig og sjov aften. Vi sørger for at skabe den aften, som I kan huske og glæde jer over længe efter.

Den bedste hverdag for os er onsdag aften, da alle kormedlemmer har afsat denne aften til at være sammen. Men ønsker du, at det skal være en anden dag eller tidspunkt, så kontakt os, så ser vi om det er muligt.

Hilsen

Rudi Pedersen
Mobil 20 28 18 18

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.